Belastingbesparende informatie verstrekken aan werknemers

Volgens de enquête is de eerste en meest voorkomende reden waarom werknemers belastingaftrek niet grondiger uitvoeren dan ondernemers, dat ze last hebben van de gedachte dat ze het moeten doen zonder de hulp van een belastingadviseur of deskundige.

De tweede is dat veel mensen zeggen dat de aangifte proces is ingewikkeld en moeilijk, en de hoeveelheid lijkt niet veel, zelfs na aftrek van inkomsten te zijn. Te hebben.

Niet alleen dat, maar er zijn ook verrassend veel gevallen waarin ze hun persoonlijke leven niet aan het bedrijf willen onthullen. Er waren verschillende redenen, zoals het feit dat de persoon of zijn/haar echtgeno(o)t(e) en personen ten laste de details van zijn/haar kaart en andere onkosten niet aan het bedrijf wilden vrijgeven.

Dan kunt u via een correctieverzoek de fiscale voordelen van inkomensaftrek van de afgelopen vijf jaar die u bij de eindejaarsafrekening miste, krijgen en hoeft u dit niet aan de onderneming of anderen te melden omdat u dat doet uzelf, zodat u uw privacy goed kunt beschermen.

Als we kijken naar de belastingvoordelen die werknemers hebben gemist, is de eerste manier om belastingvoordelen te bieden door de uitgaven te berekenen die werknemers besteden om hun gezin te onderhouden door middel van persoonlijke aftrek.1,5 miljoen gewonnen per persoon per jaar is een persoonlijke aftrek voor de belastingbetaler en zijn / haar echtgenoot of ten laste met dezelfde levensonderhoud. Als je dient ouders die geen inkomen hebben en zijn meer dan 70 jaar, kunt u een extra 500.000 tot 2 miljoen won aftrekken per jaar en daarnaast aftrekken van de werkende ouders credit card, medische kosten, en donaties. Aangezien het een aftrekpost wordt afgetrokken van het inkomen, dus hoe hoger het inkomen, hoe voordeliger.

Als tweede aftrek voor onderwijskosten voor kinderen is het mogelijk om de kosten van het secundair en universitair onderwijs van het kind dat in het 신용카드현금화 buitenland studeert en de onderwijskosten van de belastingbetaler af te trekken. De kosten voor de aanschaf van schooluniformen voor kinderen kunnen ook worden verantwoord als onderwijskosten tot 500.000 gewonnen per jaar. U moet een bewijs van betaling van de schoolkosten verkrijgen en overleggen van de plaats waar u het schooluniform heeft gekocht.

Met de derde aftrek voor ernstig zieke patiënten kan de familie van de belastingbetaler tot 2 miljoen won aftrekken in het geval van ernstige patiënten zoals kanker, dementie of hardnekkige ziekten, als de verantwoordelijke arts van het ziekenhuis afzonderlijk een verklaring van invaliditeit afgeeft.

Basisgezinsgrondslagen, zoals kinderaftrek en eenouderaftrek bij een vierde echtscheiding, aftrek voor kinderen die het ouderlijk gezag hebben opgegeven door echtscheiding, aftrek voor eenoudergezinnen die alleen kinderen opvoeden, aftrek voor stiefmoederaftrek wegens hertrouwen van een biologische moeder of vader die niet in het gezin is ingeschreven Er is een aftrekregeling. Bij een internationaal huwelijk zijn aftrekposten voor buitenlandse echtgenoten mogelijk.

Met de vijfde brilgarantieaftrek worden brillen of contactlenzen tbv oogcorrectie voor het gezin van belastingbetalers als medische kosten tot 500.000 won per persoon afgetrokken, en de kosten voor aanschaf van beschermingsmiddelen voor gehandicapten, zoals rolstoelen en gehoorapparaten aids, wordt ook afgetrokken.

Als de zesde maandelijkse huurbelastingvermindering, als de dakloze maandelijkse huur betaalt in een huis met een standaard marktprijs van 300 miljoen won of minder, een belastingvermindering die gelijk is aan het maandelijkse huurbedrag

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다