Tempoh kontrak Tottenham adalah pada bulan Jun 2023

Bolehkah Yang Hyun-jong (33, Texas Rangers) dinamakan untuk pembuka liga utama AS pada musim 2021?

Dia telah dihapuskan dari calon permulaan Texas, dan tidak dapat mencari nama dalam calon Tandem (1 + 1). Menurut wartawan Kennedy Landrey dari MLB.com pada hari pertama (di bawah masa Korea), Texas terdiri daripada tiga starter sebagai Kyle Gibson-Arihara Gohei-Mike Poltinevic. Jurulatih Texas Chris Woodward kemudian mengisi empat dan lima starter dengan periuk kanan, tetapi menghubungkan periuk kiri untuk menyokongnya dengan segera: strategi tandem (1 + 1). Di belakang Jordan Lyles, pemain kanan empat, dia meletakkan Taylor Hunt di sebelah kiri, dan di belakang Dan Dunning, pemain kanan lima, dia meletakkan Wes Benjamin di sebelah kiri.

Tetapi Woodward mahu Riles berkembang menjadi empat starter penuh, kata Woodward, “peralihan empat starter penuh Liles akan berlaku tidak lama lagi.”

Perintah putaran adalah Gibson (kejadian Royals dan pembuka musim di Kenzas City) – Arihara (kejadian bandar) – Lyles + Heon (kejadian bandar) – Poltinevich (pertandingan pembukaan Toronto Blue Jays / rumah) – Dunning + Benjamin (pertandingan perdebatan). “Ia adalah satu cabaran yang sangat sukar untuk meneruskan strategi tandem sepanjang tahun,” kata Woodward. “Saya mahu salah satu sumber tandem dimasukkan ke dalam putaran pemilihan biasa. “Saya berharap Lyles, yang tidak mempunyai had dalam inning, akan menjadi sasarannya. Lyles telah banyak babak pada masa lalu, dan dia juga mempunyai cerita pitching yang baik.”

Yang Hyun-jong menerima banyak peluang untuk Woodward semasa jemputan ke kem musim bunga. Dia diberi empat kali bullpen. Dengan 10 babak, dia menjaringkan 12 hits (1 homerun), 3 berjalan kaki, 10 serangan dan purata ERA 5.40, dengan peratusan 1.50 per inning dan peratusan bola tanah dan bola terbang 1.25.

Yang Hyun-jong, yang telah mengalami peringkat AS dalam kepercayaan ketua Texas, termasuk John Daniels, presiden Texas, Chris Young dan Josh Boyd, kini bersaing untuk bullpen. Satu kerusi kosong di Roster (26 pemain) yang dibuka di Texas, yang baru-baru ini ditinggalkan sebagai pemain bola sepak Lugned O’Dore dikecualikan daripada kuasa elektrik, yang nampaknya mengisi kendi. Texas telah memutuskan untuk mengumumkan pembuka pada 1 Januari.

Media tempatan membandingkan persaingan antara Yang Hyun-jong dan Hunter Wood, yang juga menyertai Spring Camp sebagai pemain yang dijemput, tetapi Yang Hyun-jong adalah pendatang baru liga besar dan Wood adalah pemain liga besar tahun kelima. Khususnya, Yang Hyun-jong mempunyai pilihan liga kecil, dan Wood tidak. Akhirnya, satu sumber bullpen untuk menggantikan pemain kiri Brett Martin dan Joelie Rodriguez, yang telah meninggalkan kuasa akibat kecederaan, adalah harapan terakhir Yang Hyun Jong untuk berjalan.

Laporan telah menunjukkan bahawa Bayern Munich (Jerman) akan meneruskan pengambilan Sohn Heung-min (29 Tottenham) tahun depan. Sohn Heung-min dan Tottenham sedang dalam proses merundingkan kontrak baru, dan mereka akan merekrut Sohn Heung-min pada masa meninggalkan tempoh kontrak selama satu tahun.

“Bavaria Munich sedang bersedia untuk merekrut Son Heung-min,” kata The Football Insider dari Britain pada 1 Januari (waktu Korea). “Kami merancang untuk merekrut Son Heung-min selepas menunggu satu tahun untuk rundingan kontrak baru antara Son Heung-min dan Tottenham. “

“Sang Heung-min dan Tottenham mempunyai tempoh kontrak sehingga Jun 2023, dan Tottenham perlu membuat keuntungan melalui yuran pemindahan,” tambah media itu. “Bavaria Munich merancang untuk menunggu sehingga tempoh kontrak Son Heung-min dan Tottenham satu tahun lagi.”

Sekiranya Son 해외스포츠중계 Heung-min tidak menandatangani kontrak dengan Tottenham, dia akan meneruskan pengambilan Son Heung-min melalui pasaran pemindahan musim panas depan. Di Tottenham, jika Son Heung-min enggan memperbaharui kontrak, dia perlu memindahkannya musim panas depan untuk menerima yuran pemindahan.

“Walaupun terdapat Serge Nabri (26), Kingsley Coman (25) dan Le Roy Sane (25) di Bayern Munich, Sohn Heung-min telah mencatatkan rekod yang lebih baik daripada mereka dalam beberapa tahun kebelakangan ini,” kata Football Insader. “Pada masa ini, dia dikenali sebagai salah satu penyerang paling mengancam dalam Liga Perdana Inggeris.”

“Son Heung-min, yang mempunyai musim keenam di Tottenham, mempunyai masa yang baik dengan Harry Kane (28),” katanya. “Dia bermain dalam 270 perlawanan di Tottenham dan menjaringkan 103 gol dan 63 assist.”

Bayern Munich, yang telah dipimpin oleh Sohn Heung-min, adalah salah satu kelab besar di Jerman dan Eropah, termasuk 30 kejohanan Bundesliga bola sepak profesional Jerman dan enam kejohanan Liga Juara-Juara Liga Bola Sepak Eropah (UEFA).Musim ini diketuai oleh pengurus Hanji Flick (56 Jerman).

에 발행했습니다
Uncategorized(으)로 분류되었습니다

댓글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다